G. A. Hagemanns Kollegium

^ Gå til toppen

Søg optagelse

Indstillingen består af fire beboere på kollegiet, der varetager kontakten til potentielle nye beboere. Gruppen står for rundvisning og eventuel optagelse på baggrund af indsendte ansøgninger.

Første skridt er at se, om man opfylder kriterierne for at søge ind på kollegiet. Derefter kan man booke en rundvisning ved at udfylde formularen til højre. Indstillingen vil herefter kontakte dig med henblik på en rundvisning, når der er udsigt til ledige værelser. På rundvisningen kan du få et bedre indtryk af husets atmosfære, værelserne og de mange traditioner, som vi værner om.

Efter rundvisningen sender vi dig et ansøgningsskema, som du kan udfylde med en motiveret ansøgning, hvis du synes om stedet og kunne tænke dig at bo sammen med os.

Kriterier for at søge ind

Vi modtager ansøgninger fra studerende der er påbegyndt 4. semester på en længere videregående uddannelse såsom DTU, KU, SDU, AU, AAU, RUC, CBS, KA og lignende.

2/3 af værelserne er forbeholdt studerende ved Danmarks Tekniske Universitet, hvorfor der i perioder kun kan optages DTU-studerende.

Vi foretrækker, at ansøgere er dansktalende, da det vil gøre det nemmere for alumnen at deltage i kollegielivet. /We prefer that our residents speak Danish, since the daily life at the kollegium is a lot easier to particitate in with understanding of the daily spoken language. 

Husleje

Pt. er huslejen 4.770 kr. pr. måned inkl. varme vand og fuld madordning.

Ledige værelser

Der vil være ledige værelser på kollegiet i efteråret 2017. Send os en ansøgning, hvis du gerne vil bo sammen med os.

Book en rundvisning

Inden du kan søge optagelse vil vi gerne vise dig hvor vi bor.

Mand Kvinde