G. A. Hagemanns Kollegium

Søg optagelse

Indstillingen består af fire beboere på kollegiet, der varetager kontakten til potentielle nye beboere. Gruppen står for rundvisning og eventuel optagelse på baggrund af indsendte ansøgninger.

Første skridt er at se, om man opfylder kriterierne for at søge ind på kollegiet. Derefter kan man ansøge om en rundvisning ved at udfylde formularen til højre. Indstillingen kontakter dig, hvis der er udsigt til ledige værelser, og hvis din profil passer. På rundvisningen kan du få et bedre indtryk af husets atmosfære, værelserne og de mange traditioner, som vi værner om.

Efter rundvisningen sender vi dig et ansøgningsskema, som du kan udfylde med en motiveret ansøgning, hvis du synes om stedet og kunne tænke dig at bo sammen med os.

 

Kriterier for at søge ind

Vi modtager ansøgninger fra studerende der er påbegyndt 3. semester på en længere videregående uddannelse såsom DTU, KU, SDU, AU, AAU, RUC, CBS, KA og lignende.

2/3 af værelserne er forbeholdt studerende ved Danmarks Tekniske Universitet, hvorfor der i perioder kun kan optages DTU-studerende.

Vi foretrækker, at ansøgere er dansktalende, da det vil gøre det nemmere for alumnen at deltage i kollegielivet.

/We prefer that our residents speak Danish, since the daily life at the dormitory is a lot easier to participate in with an understanding of the daily spoken language.

 

Husleje

Pt. er huslejen 5.616 kr. pr. måned inkl. varme, vand og fuld madordning.

 

Hvornår er der ledige værelser på kollegiet?

Vi optager løbende nye beboere. Som en god tommelfingerregel sker den største udskiftning af alumnerne, tre måneder efter disse har færdiggjort og forsvaret deres specialer om sommeren. Der forekommer også ofte et udflytningsryk over julen for de alumner, der bliver færdige her. Og så er der ellers drysvise udflytninger løbende i foråret og efteråret.

Anmod om en rundvisning

Inden du kan søge optagelse vil vi gerne vise dig hvor vi bor.

Mand Kvinde Andet